Φόρτωση...
  • Καλώς ορίσατε
    στο Δικηγορικό Γραφείο της
    Αννίτας Γαραντζιώτη

  • Ολοκληρωμένες νομικές υπηρεσίες σε φυσικά και νομικά πρόσωπα

    ολες οι υπηρεσιες

Υπηρεσιες.


Υπηρεσιες

Το δικηγορικό μας γραφείο παρέχει εξειδικευμένες νομικές υπηρεσίες σε φυσικά και νομικά πρόσωπα αναφορικά με διαφορές ιδιωτικού και δημοσίου δικαίου.

ΑΣΕΠ - ΑΙΤΗΣΕΙΣ - ΕΝΣΤΑΣΕΙΣ - ΔΙΚΑΣΤΙΚΕΣ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ

Αιτήσεις για διαγωνισμούς ΑΣΕΠ, υποβολή ενστάσεων και αιτήσεων θεραπείας, δικαστικές προσφυγές κατά ΑΣΕΠ.

Εργατικό Δίκαιο

Η εργασία αποτελεί συνταγματικά κατοχυρωμένο δικαίωμα αλλά και πεδίο ανάπτυξης πολύπλοκων επιμέρους εννόμων σχέσεων με σημαντικό αντίκτυπο στην κοινωνία.

Ασφαλιστικό - Συνταξιοδοτικό Δίκαιο

Θέλετε να βγείτε σε σύνταξη; Επικοινωνήστε μαζί μας για να μάθετε αν πληροίτε τις προϋποθέσεις.

Οικογενειακό Δίκαιο

Το Οικογενειακό Δίκαιο ρυθμίζει τις οικογενειακές σχέσεις, δηλαδή τις σχέσεις που διαμορφώνονται μεταξύ συζύγων, γονέων και τέκνων.  

Ακίνητα - Μισθώσεις - Κτηματολόγιο

Κάθε διαφορά σε σχέση με τα περιουσιακά σας στοιχεία αποτελεί ειδικότητά μας.

Διοικητικές Διαφορές

Αναλαμβάνουμε την αποτελεσματική προστασία σας από κάθε πράξη ή παράλειψη του κράτους εις βάρος σας.

Το δικηγορικο γραφειο.


Με επίκεντρο τον πελάτη και τις ανάγκες του παρέχουμε πλήρη και αποτελεσματική νομική κάλυψη τόσο στο επίπεδο της μαχόμενης όσο και της συμβουλευτικής δικηγορίας. Κυρίαρχος στόχος μας είναι η δημιουργία σχέσεων εμπιστοσύνης με τους πελάτες μας και η παροχή ασφαλών νομικών λύσεων που θα ευνοούν την ανάπτυξη μιας μακροχρόνιας και στέρεης συνεργασίας.

Απαρέγγλιτες αρχές του δικηγορικού μας γραφείου είναι η ειλικρίνεια, η συνέπεια και η ταχύτητα στη διεκπεραίωση των υποθέσεων, με την ταυτόχρονη ποιοτική και εξειδικευμένη εμβάθυνση στα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά και απαιτήσεις μιας εκάστης υπόθεσης ξεχωριστά.

Λαμβάνοντας υπόψη τη δύσκολη οικονομική συγκυρία παρέχουμε άριστες νομικές υπηρεσίες στο πλαίσιο μιας πολιτικής λογικών δικηγορικών αμοιβών, ούτως ώστε να διευκολύνουμε την πρόσβαση στη δικαιοσύνη των οικονομικά ασθενέστερων κοινωνικών ομάδων.

Πιστεύουμε ότι ο επαγγελματισμός θα πρέπει να συνδυάζεται με τον ανθρωπισμό και πως η δικαιοσύνη δεν θα πρέπει να αποτελεί προνόμιο των λίγων, αλλά δικαίωμα όλων.

Δικηγόροι.


Γνωρίστε τους εξιδικευμένους συνεργάτες τους γραφείου μας

Αννίτα Γαραντζιώτη

Δικηγόρος Παρ' Αρείω Πάγω
Η Αννίτα Γαραντζιώτη είναι απόφοιτος της Νομικής Σχολής του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος ειδίκευσης στο Ευρωπαϊκό Δίκαιο. Είναι Δικηγόρος παρ’ Αρείω Πάγω και μέλος του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών. Διαθέτει πολύχρονη δικαστηριακή εμπειρία στον τομέα του Αστικού και του Διοικητικού Δικαίου. Έχει συνεργαστεί με νομικά πρόσωπα του ιδιωτικού και δημοσίου τομέα (ΔΕΗ, ΜΕΤΡΟ ΑΕΒΕ, ΚΕΘΙ κλπ) κι έχει διατελέσει νομικός σύμβουλος στη Γενική Γραμματεία της Κυβέρνησης.

Αρθρα / Νεα / Blog.


Παρακολουθείστε τις τελευταίες εξελίξεις στη νομική επικαιρότητα εδώ.

ΑΣΕΠ 1Κ/2024: Εκδόθηκε το ΦΕΚ για 1.213 προσλήψεις στη Δημοτική Αστυνομία

11 Μαρτίου, 2024

Η προθεσμία υποβολής αιτήσεων συμμετοχής για την προκήρυξη στη Δημοτική Αστυνομία (1Κ/2024) του ΑΣΕΠ.
Σημειώνεται ότι η υποβολή ηλεκτρονικών αιτήσεων ξεκινά την Πέμπτη 7 Μαρτίου και ώρα 08:00 και λήγει την Τρίτη 26 Μαρτίου και ώρα 14:00.

ΑΣΕΠ 3ΓΒ/2023: Βγαίνει η προκήρυξη των 4.000 μονίμων ΠΕ

8 Σεπτεμβρίου, 2023

Τηρώντας απαρέγκλιτα το συμφωνημένο με το υπουργείο Εσωτερικών χρονοδιάγραμμα το (www.asep.gr) ΑΣΕΠ “τρέχει” με ρυθμούς… επείγοντως τις προκηρύξεις που αφορούν στους επιτυχόντες του πανελλήνιου γραπτού διαγωνισμού (2Γ/2022).

Επικοινωνήστε μαζί μας.


Επικοινωνήστε μαζί μας με τους κάτωθι τρόπους:

Τηλεφωνικώς στα τηλέφωνα 215-5515214 και 6974315216.    

Με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο (email) στις ηλεκτρονικές διευθύνσεις info@annitagaran.gr και annitagrn@gmail.com.

Άλλως, συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας και αποστείλετε το μήνυμά σας. Θα επικοινωνήσουμε μαζί σας το συντομότερο δυνατό. 

Το μήνυμά σας εστάλη επιτυχώς!

Χαρτης γραφειου.